ASRPsto utlånas/önskas låna för avel.

Tänk vad många fina ston det finns ute i landet som kan föra ridponnysverige framåt. Vill du låna ett bra sto eller vill du låna ut.
Skicka annonsmaterial till webmaster@asrp.se

SJÄLVKLART ÄR DU SOM STOÄGARE MEDLEM I ASRP
OCH STOET SKA VARA GRUNDREGISTRERAD ELLER TILLÄGGSREGISTRERAD I ASRP!

 


Hennesy of Power f.2006

43-06-1045,  länk till blå basen

Har ett ponny sto e. Power Boy som jag har tänkt att betäcka till våren/sommaren 2020.
Hennesy of Power  är ett gulbrunt sto, född 2006 och är 146cm  i mankhöjd. Hon är tävlad mycket hoppning fram till sommaren 2016, efter det har hon gått mer dressyr och även startat några hemmaklasser med fina resultat. Hon tränas regelbundet för tränare och rids av mig som är ägare. Hon har ett fantastiskt psyke, kan ridas av alla – oavsett ålder och har en otroligt fin personlighet som fyller allas hjärtan. 

Hon har inte varit dräktig tidigare men är kollad av stuteriveterinär hösten 2019 med god bedömning.

Jag bor i norra Stockholm och har Henny uppstallad på en fin anläggning men inser att det inte är något bra stall för henne att stå på när hon är dräktig samt när hon ska föla. Därför letar jag efter ett stall att ha henne på där hon kan få gå och ha det mysigt och ridas lätt under hösten. Kanske är det någon som ska betäcka sitt sto och vill ha sällskap av mitt dräktiga sto? Alternativt att jag lånar ut Henny till någon som vill betäcka henne och kan ta emot henne och sköta om henne väl. Viktigast för mig är att hon får hamna hos någon som kan häst / avel och kan pyssla om och ta hand om henne som om att det vore ens egen, därför är hemmet viktigt.  

Hör gärna av er om ni har något som skulle passa. Jag är öppen för förslag. 
Emma Nolin  073-8231400